zoek iets met:

Greatest Hits

De lekkernijen die ik het vaakst maak zijn voornamelijk de favorieten van de mensen om mij heen. Eigenlijk zou je dus ook ‘verzoek nummers’ kunnen zeggen i.p.v. ‘greatest hits’. Hoe dan ook, mijn meest gevraagde, altijd succesvolle, recepten staan hier bij elkaar.

Classics

Culinaire trends komen en gaan, en dat maakt koken juist ook interessant. Toch zijn het de echte klassiekers die alle trends en modegrillen glansrijk doorstaan. We blijven ze koken omdat eigenlijk iedereen ze lekker vindt.

Fast Food Friday

Lekker, het wordt weer weekend! De vrijdagavond is zo’n typisch moment waarop veel mensen het graag wat relaxter aanpakken. Glaasje wijn met een passend hapje erbij… en daarna vooral niet te moeilijk eten. Hier vind je de lekkerste Fast Food gerechten met een vleugje Rudolph.

Aan de saus herken je de kok

Een saus kan een gerecht maken of breken. Als kok kun je heel je ziel en zaligheid kwijt in een goed gemaakte, lekkere saus. Het is fijn om hiervoor een aantal recepten paraat te hebben omdat elke saus bij diverse gerechten kan passen. Wees welkom om mijn recepten toe te voegen aan jouw sauzen oeuvre.

Vegetarisch

De tijd dat een gerecht standaard werd samengesteld op basis van dierlijke proteïne is gelukkig voorbij. Met als uitgangspunt: ‘lekker eten’ maak je met meer plantaardige ingrediënten, soms veganistisch soms vegetarisch ook de smakelijkste gerechten.

Choco dream

Droom weg met deze heerlijke chocolate dreamer cupcakes

Bekijk recept

“je weet pas of iets lekker is als je het eerst geproefd hebt”