Ongezouten

Heb jij dat ook? Dat je je soms verwonderd over ogenschijnlijk gewone dingen in het dagelijks leven? Spreek ze uit of schrijf ze van je af, dat lucht op! Hier schrijf ik over onopvallende dingen die mij opvallen. Ieder mens bekijkt de wereld vanuit z’n eigen perspectief en dat maakt het leven juist zo leuk! Gelukkig bestaat er niet zoiets als ‘gelijk hebben’, want het is maar net hoe je ergens naar kijkt. In ‘Ongezouten’ schrijf ik mijn kijk onomwonden van me af en die kan soms best een beetje gepeperd zijn, maar wel altijd met een glimlach.

Afbeelding Ongezouten Rudolph van Veen

‘Wat ik moeilijk vind aan interviews’

Wanneer je werkt in het medialandschap dan ontkom je er niet aan. Eerlijk gezegd mag je juist blij zijn als je gevraagd wordt voor een interview. Het is namelijk een mooie kans om jouw verhaal bij een groot publiek onder de aandacht te brengen.
Lees meer
Afbeelding Ongezouten Rudolph van Veen

Een kopje ‘doe-het-zelf’

Na het wakker worden is mijn eerste gedachte: koffie. Desalniettemin start ik de dag met een glas lauw water en een tandenpoets beurt. Maar dan is het toch echt koffietijd!
Lees meer
Afbeelding Ongezouten Rudolph van Veen

Heeft u gereserveerd?

Wat mij betreft zijn dit de drie verboden woorden voor elke bedieningsmedewerker in de horeca. Uit eten gaan in een restaurant is een feestje, althans dat zou het moeten zijn.
Lees meer
Afbeelding Ongezouten Rudolph van Veen

Het Duizend Dingen Doekje

Los van de vraag of het opvallende gele of roze doekje daadwerkelijk duizend dingen kan, moet ik toegeven dat haar artiestennaam geniaal gekozen is.
Lees meer