Bake the world a better place

Versgebakken brood of een heerlijke roombotercake vult je huis met de geur van gastvrijheid. Bakken maakt gelukkig, dat is een feit! Het is ‘t sprookje hoe je van gewone ingrediënten iets buitengewoons kunt creëren.

Recepten

130 nieuwe bakrecepten uit Rudolph’s Bakery (deel 2)

In Rudolph’s Bakery 2 vind je de beste en allerlekkerste recepten uit de laatste drie seizoenen van Rudolph’s Bakery bij 24Kitchen overzichtelijk bij elkaar gebonden. Daarnaast deel ik ook een aantal favoriete recepten die niet eerder op tv te zien waren waaronder mijn verrukkelijke Ebony & Ivory brownies, Portugese custardtaartjes en mijn favoriete appeltaartje.

€ 34,99

Choco dream

Droom weg met deze heerlijke chocolate dreamer cupcakes

Bekijk recept

Het laatste baknieuws

Workshop Pasen met Rudolph

Een gezellig uitje voor bak- en kookliefhebbers van alle leeftijden. Voor een klein gezelschap van maximaal 16 personen toont Rudolph drie verschillende voorjaarsrecepten die meteen geproefd mogen worden met een passend drankje. Vervolgens ga je als deelnemer zelf aan de slag met een feestelijk Paasrecept dat je na afloop mee naar huis neemt. Natuurlijk nemen […]
Lees meer
Poster 24 Kitchen Altijd Feest

Nieuwe serie bij 24Kitchen: ‘Altijd Feest!’

Bij elk type feest horen vaak specifieke lekkernijen zonder wie het anders geen feest zou zijn. In deze nieuwe serie bereidt Rudolph van Veen de lekkerste bakrecepten voor verschillende feestelijke momenten. Vanaf 7 november elke werkdag om 18.00 uur bij 24Kitchen.
Lees meer
Kookboek het hele jaar feest Rudolph van Veen

Rudolph’s nieuwe boek: Het hele jaar feest

Kerst, Oudjaar of Pasen, Koningsdag en Moederdag: met de bak- en kookrecepten in Rudolph’s Kitchen: het hele jaar feest van Rudolph van Veen zet je tijdens elke feestdag heerlijke gerechten op tafel.
Lees meer