Bake the world a better place

Versgebakken brood of een heerlijke roombotercake vult je huis met de geur van gastvrijheid. Bakken maakt gelukkig, dat is een feit! Het is ‘t sprookje hoe je van gewone ingrediënten iets buitengewoons kunt creëren.

Recepten

Vers uit de oven: Rudolph’s Bakery 2

In mijn nieuwste boek vind je de beste en allerlekkerste recepten uit de laatste drie seizoenen van Rudolph’s Bakery bij 24Kitchen overzichtelijk bij elkaar gebonden. Daarnaast deel ik ook een aantal favoriete recepten die niet eerder op tv te zien waren waaronder mijn verrukkelijke Ebony & Ivory brownies, Portugese custardtaartjes en het appeltaartje zoals we dat elke dag vers in onze Bakery in Halsteren maken.

€ 34,99

Choco dream

Droom weg met deze heerlijke chocolate dreamer cupcakes

Bekijk recept

Het laatste baknieuws

Nieuw bij 24Kitchen: ‘Rudolph’s Eerste Hulp Bij Bak-Ongelukken’

Rudolph van Veen voorkomt ingezakte slagroomtaarten en gescheurde cakes in ‘Rudolph’s Eerste Hulp Bij Bak-Ongelukken’ Wie overkomt het niet: een ingezakte slagroomtaart, een gescheurde cake of überhaupt een recept dat nooit lukt? Geen nood! Meesterkok en Meester Patissier Rudolph van Veen schiet vanaf 21 februari in het nieuwe 24Kitchen-programma ‘Rudolph’s Eerste Hulp Bij Bak-Ongelukken’ (EHBBO) de […]
Lees meer
Foto van Rudolph van Veen met boek Rudolphs Bakery 2

20 december Signeersessie bij Bruna Middenwaard in Heerhugowaard

Maandag 20 december tussen 16.00 en 17.00 uur gaat Rudolph van Veen naar Bruna Middenwaard in Heerhugowaard om het nieuwe Rudolph’s Bakery 2 te presenteren en signeren!
Lees meer

Exclusief bij Intratuin Halsteren: Rudolph’s Bakery Live – The Christmas High Tea edition

Op 13, 14, 15, 27, 28 en 29 december staat Rudolph van Veen met zijn culinaire avonturen exclusief bij Intratuin Halsteren in de spiegeltent tijdens Rudolph’s Bakery Live – The High Tea Edition. Een sfeervolle, swingende en bovenal smakelijke High Tea show!
Lees meer