Bake the world a better place

Versgebakken brood of een heerlijke roombotercake vult je huis met de geur van gastvrijheid. Bakken maakt gelukkig, dat is een feit! Het is ‘t sprookje hoe je van gewone ingrediënten iets buitengewoons kunt creëren.

Recepten

130 nieuwe bakrecepten uit Rudolph’s Bakery (deel 2)

In Rudolph’s Bakery 2 vind je de beste en allerlekkerste recepten uit de laatste drie seizoenen van Rudolph’s Bakery bij 24Kitchen overzichtelijk bij elkaar gebonden. Daarnaast deel ik ook een aantal favoriete recepten die niet eerder op tv te zien waren waaronder mijn verrukkelijke Ebony & Ivory brownies, Portugese custardtaartjes en mijn favoriete appeltaartje.

€ 34,99

Choco dream

Droom weg met deze heerlijke chocolate dreamer cupcakes

Bekijk recept

Het laatste baknieuws

Kookboek het hele jaar feest Rudolph van Veen

Rudolph’s nieuwe boek: Het hele jaar feest

Kerst, Oudjaar of Pasen, Koningsdag en Moederdag: met de bak- en kookrecepten in Rudolph’s Kitchen: het hele jaar feest van Rudolph van Veen zet je tijdens elke feestdag heerlijke gerechten op tafel.
Lees meer

Rudolph’s Bakery Live – De Feestdagen! theatertour

Rudolph van Veen is terug in het theater en neemt het publiek mee in een geurende voorstelling waar iedereen iets van opsteekt! Met anekdotes, mooie verhalen en kookdemo’s inspireert hij de bezoekers om met alle feestdagen die de maand december kent de heerlijkste dingen thuis op tafel te kunnen zetten.
Lees meer

Nieuw bij 24Kitchen: ‘Rudolph’s Eerste Hulp Bij Bak-Ongelukken’

Rudolph van Veen voorkomt ingezakte slagroomtaarten en gescheurde cakes in ‘Rudolph’s Eerste Hulp Bij Bak-Ongelukken’ Wie overkomt het niet: een ingezakte slagroomtaart, een gescheurde cake of überhaupt een recept dat nooit lukt? Geen nood! Meesterkok en Meester Patissier Rudolph van Veen schiet vanaf 21 februari in het nieuwe 24Kitchen-programma ‘Rudolph’s Eerste Hulp Bij Bak-Ongelukken’ (EHBBO) de […]
Lees meer