What's cooking?

Smaken verschillen maar iedereen houdt van lekker eten, gelukkig maar! Wanneer iets met liefde gekookt wordt dan kun je dit daadwerkelijk proeven. Omgekeerd raad ik iedereen met een chagrijnige bui aan om tijdelijk even weg te blijven uit de keuken. Haal gewoon iets bij de traiteur of ga naar een goed restaurant en laat je verwennen! Morgen is er weer een nieuwe dag om lekker zelf te gaan koken!

Recepten

Greatest Hits

Iedereen heeft er wel een, een greatest hit. Zo’n recept dat altijd lukt en die bij veel mensen in de smaak valt.
Een van mijn veel gevraagde greatest hits is dit recept voor Zalmtaartjes met appel uit de oven.

Bekijk recept

What’s cooking?

Poster 24 Kitchen Altijd Feest

Nieuwe serie bij 24Kitchen: ‘Altijd Feest!’

Bij elk type feest horen vaak specifieke lekkernijen zonder wie het anders geen feest zou zijn. In deze nieuwe serie bereidt Rudolph van Veen de lekkerste bakrecepten voor verschillende feestelijke momenten. Vanaf 7 november elke werkdag om 18.00 uur bij 24Kitchen.
Lees meer
Poster 24 kitchen Rudolph's winterklassiekers

Nieuw bij 24Kitchen: Rudolph’s Winterklassiekers: vanaf 29 november elke werkdag om 18.00 uur

De dagen worden korter en het wordt steeds kouder. Het winterseizoen is aangebroken en dat betekent dat het seizoen voor echte winterse gerechten eindelijk is aangebroken!
Lees meer

Kookworkshop bij Novotel Schiphol

Op de zondagen 14 & 28 november geef ik in ‘The B House’ bij Novotel Amsterdam Schiphol Airport in Hoofddorp een interactieve kookdemo van een vier gangen feestdagen menu.
Lees meer