What's cooking?

Smaken verschillen maar iedereen houdt van lekker eten, gelukkig maar! Wanneer iets met liefde gekookt wordt dan kun je dit daadwerkelijk proeven. Omgekeerd raad ik iedereen met een chagrijnige bui aan om tijdelijk even weg te blijven uit de keuken. Haal gewoon iets bij de traiteur of ga naar een goed restaurant en laat je verwennen! Morgen is er weer een nieuwe dag om lekker zelf te gaan koken!

Recepten

Greatest Hits

Iedereen heeft er wel een, een greatest hit. Zo’n recept dat altijd lukt en die bij veel mensen in de smaak valt.
Een van mijn veel gevraagde greatest hits is dit recept voor Zalmtaartjes met appel uit de oven.

Bekijk recept

What’s cooking?

Dutch Pastry Team benoemt Rudolph tot Member of Honor

Tijdens de Dag van het Ambacht op 11 maart 2024 in de Evenementenhal in Gorinchem vierde het Dutch Pastry Team haar 25 jarig bestaan. Na afloop van de jaarlijkse wedstrijden om de ‘Beste Bonbon van Nederland’ en de ‘Dutch Pastry Award’ werden acht voormalig team leden benoemd tot Members of Honor. Het Dutch Pastry Team […]
Lees meer

40 jaar in het vak – een kijkje achterom –

Op mijn 17e nam ik, met mijn koksdiploma vers op zak, de trein naar Zwitserland om een jaar te gaan werken in de keuken van een gerenommeerd hotel aan het Züricher meer. Inmiddels ben ik 57 en vier dit jaar mijn 40-jarig jubileum als kok. Alhoewel ik mij enorm verheug op de jaren die nog […]
Lees meer

Rudolph loopt Stage

2024 is een bijzonder jaar voor Meesterkok en Meester Patissier Rudolph van Veen. Dit jaar markeert zijn 40-jarige jubileum in het vak. De afgelopen 40 jaar heeft Rudolph al heel veel meegemaakt op het gebied van koken en eten, zowel op televisie als daarbuiten. Daarnaast is Rudolph mede oprichter van 24Kitchen, hij is en blijft daarom […]
Lees meer