What's cooking?

Smaken verschillen maar iedereen houdt van lekker eten, gelukkig maar! Wanneer iets met liefde gekookt wordt dan kun je dit daadwerkelijk proeven. Omgekeerd raad ik iedereen met een chagrijnige bui aan om tijdelijk even weg te blijven uit de keuken. Haal gewoon iets bij de traiteur of ga naar een goed restaurant en laat je verwennen! Morgen is er weer een nieuwe dag om lekker zelf te gaan koken!

Recepten

Greatest Hits

Iedereen heeft er wel een, een greatest hit. Zo’n recept dat altijd lukt en die bij veel mensen in de smaak valt.
Een van mijn veel gevraagde greatest hits is dit recept voor Zalmtaartjes met appel uit de oven.

Bekijk recept

What’s cooking?

Workshop Pasen met Rudolph

Een gezellig uitje voor bak- en kookliefhebbers van alle leeftijden. Voor een klein gezelschap van maximaal 16 personen toont Rudolph drie verschillende voorjaarsrecepten die meteen geproefd mogen worden met een passend drankje. Vervolgens ga je als deelnemer zelf aan de slag met een feestelijk Paasrecept dat je na afloop mee naar huis neemt. Natuurlijk nemen […]
Lees meer
Poster 24 Kitchen Altijd Feest

Nieuwe serie bij 24Kitchen: ‘Altijd Feest!’

Bij elk type feest horen vaak specifieke lekkernijen zonder wie het anders geen feest zou zijn. In deze nieuwe serie bereidt Rudolph van Veen de lekkerste bakrecepten voor verschillende feestelijke momenten. Vanaf 7 november elke werkdag om 18.00 uur bij 24Kitchen.
Lees meer
Poster 24 kitchen Rudolph's winterklassiekers

Nieuw bij 24Kitchen: Rudolph’s Winterklassiekers: vanaf 29 november elke werkdag om 18.00 uur

De dagen worden korter en het wordt steeds kouder. Het winterseizoen is aangebroken en dat betekent dat het seizoen voor echte winterse gerechten eindelijk is aangebroken!
Lees meer