Laatste nieuws

Nieuw bij 24Kitchen: ‘Rudolph’s Eerste Hulp Bij Bak-Ongelukken’

Rudolph van Veen voorkomt ingezakte slagroomtaarten en gescheurde cakes in ‘Rudolph’s Eerste Hulp Bij Bak-Ongelukken’ Wie overkomt het niet: een ingezakte slagroomtaart, een gescheurde cake of überhaupt een recept dat nooit lukt? Geen nood! Meesterkok en Meester Patissier Rudolph van Veen schiet vanaf 21 februari in het nieuwe 24Kitchen-programma ‘Rudolph’s Eerste Hulp Bij Bak-Ongelukken’ (EHBBO) de […]
Lees meer
Foto Rudolph van Veen - Food First

FoodFirst is er helemaal klaar voor!

Mag ik je helpen met lekker en gezonder eten? In de nieuwe FoodFirst Leefstijlcoach app gaan we samen aan de slag. Wij helpen je bijvoorbeeld om te snacken met groenten of om een alcoholpauze te nemen met heerlijke alternatieve drankjes. Het is een gratis app van Albert Heijn vol met leuke korte challenges waarmee je […]
Lees meer
Foto van Rudolph van Veen met boek Rudolphs Bakery 2

20 december Signeersessie bij Bruna Middenwaard in Heerhugowaard

Maandag 20 december tussen 16.00 en 17.00 uur gaat Rudolph van Veen naar Bruna Middenwaard in Heerhugowaard om het nieuwe Rudolph’s Bakery 2 te presenteren en signeren!
Lees meer

Exclusief bij Intratuin Halsteren: Rudolph’s Bakery Live – The Christmas High Tea edition

Op 13, 14, 15, 27, 28 en 29 december staat Rudolph van Veen met zijn culinaire avonturen exclusief bij Intratuin Halsteren in de spiegeltent tijdens Rudolph’s Bakery Live – The High Tea Edition. Een sfeervolle, swingende en bovenal smakelijke High Tea show!
Lees meer
Foto van Rudolph van Veen met Team Koek & Ei

‘KOEK & EI’ bakt koekjes voor ‘Rudolph’s Bakery’

Vrijdag 10 december 2021 was de aftrap van een nieuwe mooie samenwerking met Koek en Ei.
Lees meer
Foto Rudolph met Merry Christmas hanger

Zweedse Glühwein proeven bij Intratuin Halsteren

Op zaterdag 4 en 11 december a.s. maken we het weer extra gezellig in Halsteren. Naast alle lekkernijen in onze Rudolph’s Bakery shop bereid ik op de gezellige Kerstmarkt weer mijn heerlijke Zweedse Glühwein.
Lees meer
Poster 24 kitchen Rudolph's winterklassiekers

Nieuw bij 24Kitchen: Rudolph’s Winterklassiekers: vanaf 29 november elke werkdag om 18.00 uur

De dagen worden korter en het wordt steeds kouder. Het winterseizoen is aangebroken en dat betekent dat het seizoen voor echte winterse gerechten eindelijk is aangebroken!
Lees meer
Afbeelding van Rudolph's Recept in Story

‘Rudolphs recepten’ wekelijks in Story

Vanaf woensdag 10 november 2021 plaatst Story in de wekelijkse rubriek: ‘Rudolph’s Recepten’ een heerlijk seizoens-recept.
Lees meer