Retouren

Mocht het geleverde product niet aan je wens voldoen dan heb je het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na deze annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen naar ons. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen van je huis naar onze webwinkel zijn voor je eigen rekening. Via info@rudolphskitchen.nl kun je een retourformulier aanvragen.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@rudolphskitchen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is door ons.

Uitzonderingen retourneren

De volgende producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht :

  1. verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is, is het product niet retourneerbaar.
  2. producten die door Rudolph’s Kitchen B.V. tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van jou als consument;
  3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  4. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  5. die snel kunnen bederven of verouderen;
  6. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop Rudolph’s Kitchen B.V. geen invloed heeft;
  7. voor losse kranten en tijdschriften;
  8. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan je als consument de verzegeling hebt verbroken.

Garantie

Op alle door Rudolph’s Kitchen geleverde producten zijn de garantievoorwaarden van Rudolph’s Kitchen’s leveranciers van toepassing.

Wie wij zijn:

Rudolph’s Kitchen
Mussenstraat 15
1223 RB HILVERSUM
info@rudolphskitchen.nl
KVK 84266406
BTW NL863152533B01