Rudolph van Veen als gastspreker

Rudolph van Veen bij A&O fonds Gemeenten

Het A&O fonds Gemeenten ondersteunt gemeenten en medewerkers om wendbaar en vitaal te zijn. We organiseren verschillende bijeenkomsten en een aantal hiervan zijn ondergebracht in het Safari programma, wat staat voor uitdaging, enthousiasme en ontdekking. Gemeenten en hun medewerkers willen de vraag van de inwoners en organisaties zo goed mogelijk kunnen beantwoorden in een steeds veranderende omgeving van wettelijke taken en politieke ambities. Dat vraagt veel van zowel de organisatie als de medewerker.

Hoe blijf je zo goed mogelijk op de toekomst voorbereid zonder dat het werkplezier naar de achtergrond verdwijnt? Tegen deze achtergrond hebben we Rudolph van Veen gevraagd om een inspirerend, herkenbaar inzicht te geven in zijn loopbaan met voorbeelden uit het verleden en het nu.

De digitale contacten, in eerste instantie via Maurice, verliepen goed. Het enthousiasme dat wij hebben om een goed product neer te zetten werd goed overgenomen, ingevuld en opgepakt. Afspraak is afspraak. Tijdens de opnames in september 2021 van de gelijktijdig uitgezonden uitzending bleek de goede voorbereiding ook in de praktijk zichtbaar.

Rudolph is net zoals hij op tv overkomt (“what you see is what you get”). Fijn! Ook de deelnemers aan de uitzending waardeerden Rudolph in de evaluatie met een ruime 8.

Karin Sleeking, directeur A&O fonds Gemeenten