Foto van Rudolph van Veen met Team Koek & Ei

‘KOEK & EI’ bakt koekjes voor ‘Rudolph’s Bakery’

Vrijdag 10 december 2021 was de aftrap van een nieuwe mooie samenwerking!

‘KOEK & EI ’in Driebergen-Rijsenburg is een gezellig lunchrestaurant annex bakkerij waarvan de medewerkers bestaan uit lieve mensen die in onze huidige maatschappij moeite hebben om mee te komen en niet altijd een eerlijke kans krijgen. Die kans tot ontwikkeling en zinvolle dagbesteding krijgen ze bij ‘KOEK & EI’. Omdat juist het bakken van koekjes, met aandacht, liefde en een rustig tempo zo goed bij de talenten van deze mensen past, hebben wij onze kracht en liefde voor bakken gebundeld.

Vanaf nu bakken de kanjers in de bakkerij van deze dagbesteding, kleinschalig en op ambachtelijke wijze koekjes volgens mijn recept. Als eerste koekje presenteren wij met trots onze gemberkoekmannetjes!

Deze koekjes zijn in pakjes van 8 stuks te koop bij ‘Rudolph’s Bakery’ in Halsteren en natuurlijk in het gezellige lunchrestaurant van ‘KOEK & EI’ in Driebergen.