“Thuis lekker en gezond eten zonder dat je zelf hoeft te koken”

We eten allemaal graag gezond en lekker, maar niet iedereen heeft de mogelijkheid, puf of inspiratie om elke dag zelf te koken. Uitgekookt heeft zich toegelegd op het bereiden en persoonlijk bezorgen van vers bereide maaltijden door heel Nederland. Deze maaltijden worden met zorg samengesteld en met smaak gekookt. Altijd op basis van verse ingrediënten en vanzelfsprekend zonder onnatuurlijke toevoegingen. Elke maaltijd bevat gezonde koolhydraten, eiwitten, vezels en veel groenten. Ook gaan we heel bewust om met suiker en zout.

Ja, ik zeg we… want vanaf nu kook ik mijn recepten samen met het team van Uitgekookt! Elke week vind je minimaal twee heerlijke gerechten van mij op het menu, naast het normale assortiment. Dus wil jij ook lekker en gezond eten zonder dat je zelf hoeft te koken? Laat mij het dan voor jou doen! De maaltijd hoeft slechts opgewarmd te worden in de oven of magnetron.

Benieuwd? Bestel ze eenvoudig online via www.uitgekookt.nl of telefonisch via de klantenservice: 085-0406065.