“Hoe lekker ook goed voor je kan zijn”

Toen ik ooit aan mijn koksopleiding begon, wilde ik voornamelijk lekker leren koken. Enkele jaren verder in mijn opleiding kwam daar ook het visuele aspect bij, want als iets er lekker uitziet dan wil je het ook eten. Als beroeps kok ben ik dus hoofdzakelijk opgeleid in ‘mooi en lekker’. Gaandeweg in mijn loopbaan werd ik mij er steeds meer van bewust dat wát je eet enorm van invloed kan zijn op hoe jij je voelt. Steeds meer mensen zijn op zoek naar een goeie balans tussen genieten van het leven en daarbij toch ook goed voor zichzelf zorgen. Wanneer je wat bewuster op je leefstijl wilt letten dan kan het fijn zijn om hierbij een beetje houvast te hebben. Geïnspireerd, maar ook aangemoedigd te worden zodat je er niet alleen voor staat. Met dit als doel ben ik als medeoprichter in 2017 gestart met het online leefstijlplatform ‘FoodFirst Network’ dat inmiddels na de overname door Albert Heijn een grote positieve doorontwikkeling heeft ondergaan.

Omgedoopt tot Mijn Leefstijl Coach app wordt op een toegankelijke manier inspiratie geboden voor iedereen die met zijn of haar leefstijl aan de slag wil gaan. Want als je meer beweegt, heb je meer energie en slaap je vaak beter. Als je beter slaapt, kun je makkelijker met stress omgaan. En wie minder stress heeft, houdt zich makkelijker aan een gezonder eetpatroon. Als je aan één knop draait, dan komen ook andere zaken in beweging! En kom je in een positieve spiraal terecht.

O.a. door middel van challenges helpen de verschillende experts je stap voor stap jouw doel te bereiken. Via de app krijg je motiverende video’s verzorgd door o.a. huisarts Tamara de Weijer, bewegingsdeskundige Han de Hair en leefstijlcoach Teuni Verhagen. Ook zie je hier hoe Irene Moors haar challenges beetpakt en verzorg ik de culinaire inspiratie natuurlijk vanuit mijn keuken.

Met de Mijn Leefstijl Coach app wordt werken aan een gezonde leefstijl leuker, lekkerder en gemakkelijker.