“The proof of the pudding is in the eating”

Op 1 oktober 2020 opende in Halsteren, gemeente Bergen-op-Zoom, de eerste Rudolph’s Bakery Shop op het gezellige voorterrein van ’s lands grootste Intratuin. In een gemoedelijk houten chalet kan iedereen hier gedurende de dag terecht voor verse koffie en thee en typische Rudolph’s Bakery lekkernijen.

Het assortiment omvat o.a. cupcakes zoals de ‘Chocolate Dreamer’ en ‘Aloha Caramel’, een ruim assortiment koeken waaronder de ‘Berenkoek’ en de ‘Snabbelaar’, de populaire ‘Ebony & Ivory Brownie’, hartige quiches en worstenbroodjes en heerlijke ‘Rudolph’s Appeltaartjes’ die de hele dag door vers gebakken worden.

Vanzelfsprekend zijn er ook de specialiteiten van het seizoen zoals bijvoorbeeld chocoladeletters, gevuld speculaas, roomboter-amandelstaven, rijk gevulde kerststollen en decoratieve chocolade kersthuisjes die geweldig zijn als kerstgeschenk. Je kunt hier ook terecht voor één van mijn kook- of bakboeken en misschien ontmoeten we elkaar zelfs een keer, dat zou zomaar kunnen. In elk geval helpen mijn lieve collega’s Romy, Nanni, Iris en Debby je heel graag!